Intuïtieve schilderworkshop

Workshops en cursussen Intuïtief schilderen in Noord-Brabant (Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Helmond ) en Limburg (Weert en Roermond) of online.

Cursussen en workshops intuïtief schilderen


Creatief bezig zijn doet iets met je. Je voelt je ineens een stuk positiever over alles.  Je kan beter omgaan met lastige situaties, zoals bijvoorbeeld een corona lockdown. Een workshop of cursus  intuïtief schilderen is wat dat betreft een mooie invulling van een creatieve hobby.  Net als het maken van een lange wandeling door de natuur zorgt intuïtief schilderen ervoor dat je weer even helemaal jezelf kunt worden. Dus in tijden van verplicht thuiswerken,  kinderen die niet naar school kunnen en evenementen die heb doorgang kunnen vinden is een cursus intuïtief schilderen misschien wel een hele goede oplossing om met alle stress om te kunnen gaan. Wil je meer weten over het doen van een workshop of cursus intuïtief schilderen in Noord-Brabant (Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven en omgeving) of Limburg (Roermond en Weert), kijk dan hieronder op deze pagina.

Waar wordt deze intuïtief schilderworkshop of cursus gegeven?

Vanwege de coronapandemie is het op het moment van schrijven nog niet mogelijk om de cursus of workshop op normale wijze (fysieke les) te volgen in de regio Brabant en Limburg. Er kan nu enkel en alleen online les worden gegeven. Zodra dit weer wel mogelijk is, zullen we dit hier communiceren.

Ina Herps: de lerares/kunstenares

Ina Herps is de kunstenares die deze workshops en cursussen zal geven. Zij is afegstudeerd aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht en legt zich al jaren toe op het maken van intuïtieve schilderkunst.

Wil je meer informatie over deze intuïtief schilderworkshop of cursus?

Neem in dat geval contact op met de kunstenares middels onderstaande contactformulier.

[contact-form-7 id=”2271″]
VOOR CREATIEVELINGEN
ALLE SOORTEN
JEZELF UITEN